keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Takatalven keväthuumaa

Niin kuin vuotuinen takatalvi (saimme tänään Etelä-Suomeen uuden lumipeitteen), koittavat myös Helsingin Messukeskuksen odotetut ja vuotuiset Kevätmessut. Ne alkavat huomenna 26.3. ja jatkuvat sunnuntaihin 29.3.2015 saakka.

Luvassa on viidet messut saman katon alla. Teemoina ovat Kevätpuutarha, Oma Koti, OmaMökki, Sisusta! ja Lähiruoka&luomu. Eiköhän tästä valikoimasta löydy lähes jokaiselle jotakin katsottavaa, koettavaa, ja varmasti myös maisteltavaa.
Viime vuonna pääsin ilokseni opintojeni kautta rakentamaan messualuetta. Osallistuin mm.  liuskekivialueiden ja kivikorien tekoon sekä autoin esille tulleiden kasvien istuttamisessa. Kokemus oli mieliinpainuva ja työntäyteinen.
Koulumme nuorisopuoli on ollut rakentamassa Pihaelämää-messualuetta ansiokkaasti myös tänä vuonna. Koulun puistosalissa on valmistauduttu messuja varten jo pitkään. Ihan parasta työharjoittelua!

Kannattaa piipahtaa messuilla, jos kaipaat ideoita ja vinkkejä esimerkiksi pihallesi. Samalla saat aimo annoksen silmäniloa ja väriloistoa, sillä puutarhat ovat ennakoineet kevätmessujen kukkaloistoa jo viime syksystä lähtien. Tässä jutussa näkyvät kuvat ovat viime vuoden messuilta.
 
Tuhansien kasvien tuomaa huumaa lähden minäkin ammentamaan. Kamera tulee olemaan jälleen ahkerassa käytössä, jotta voin jakaa kukkaloistoa - ja ehkä ideoitakin - blogini kautta. Pysy siis mukana!

4 kommenttia:

  1. Sinne on tarkoitus suunnata ideoita hakemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan, että meitä puutarhaan hurahtaneita ja ideoiden hakijoita on joukossa muutama muukin. Sinne siis!

      Poista
  2. Harmi vaan, että mielestäni ovat köyhtyneet takavuosista :(
    Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa... siitä minulla ei ole kauheasti vertailukohtaa, koska en kauheasti käynyt näillä messuilla takavuosina. Liekö jotakin säästöpolitiikkaa tässäkin? Harmi.

      Poista