lauantai 18. tammikuuta 2014

Lovely garden

Auringonpaiste vie väistämättä ajatukset kesään ja lomaan, jonka toivon tulevankin kesän osalta toteutuvan tavalla tai toisella. Ensi kesä on työssäoppimisen aikaa, mutta uskallan odottaa myös pientä lomapätkää.

Olemme perheemme lomamatkoilla vuokranneet pääasiassa joko asunnon tai talon hotellin sijaan. Käytäntö on osoittautunut viisihenkisen perheemme osalta erittäin hyväksi ja edullisemmaksi kuin hotelli. Lisäksi tällaisiin omatoimimatkoihin sisältyy väistämättä vähän seikkailun makua.

Lähdetään tästä liikkeelle. Alla kuva Brightonin merenrantakadun kukkaloistosta.


Brightonin asuntomme vuonna 2010 edusti tyypillistä englantilaista asumista kapeine portaineen ja suhteellisen pienine huoneineen – kolmessa kerroksessa. Asunto oli sekoitus vanhaa ja uutta ja oli tyylikäs kokonaisuus.

Paitsi puutarha.

Puutarha oli yksi katteettomimmista lupauksista, joita asuntoa vuokraava firma voi asiakkaalleen antaa. Esittelyssä luki

Lovely garden.

 
Pitihän siitä kuva ottaa, palautetta varten - ja muistoksi ja opetukseksi vastaisuuden varalle. Ei pidä näköjään luottaa, että kyseessä on ”lovely garden”, jos asunnon esittelyssä on vain yksi kuva puutarhasta. Ja sekin on otettu puutarhasta taloon päin.
 
PS. Ei tämä matkaamme pilannut. Aiheutti enemmänkin vitsin tynkää, sillä käytössämme oli myös parveke. 

2 kommenttia:

  1. Tässä lovely gardenissa olis Viherhattutädille töitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, olet oikeassa! Sormet syyhyten kävisin tämän lovely gardenin haasteisiin kiinni. :D

      Poista