Jälkiruuan pohjana on pannacotta, jota on höystetty pakastimesta löytyvillä marjoilla. Jos käytät ulkomaisia pakastemarjoja, suositellaan ne kuumennettaviksi ennen käyttöä.
Marjainen jälkiruoka (4 - 6 annosta)
1 dl hyytelösokeri Multia
5 dl maitoa
1 tl vaniljasokeria
1 dl maustamatonta jugurttia
1 dl mansikoita
1 dl mustikoita
- Pannacottan valmistus: Sekoita hyytelösokeri, maito ja vaniljasokeri kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 1/2 minuuttia.
- Sekoita soseuttamasi marjat jugurtin joukkoon.
- Lisää marja-jugurttiseos vähän jäähtyneeseen pannacottaan.
- Kaada seos annoskulhoihin. Anna hyytyä vähintään 1-2 tuntia tai yön yli jääkaapissa.
- Koristele jälkiruoka ennen tarjoilua marjoilla, keksimuruilla tms.
...ja taas ihana blogi löytyi.
VastaaPoistapallaan asiaan.
ei tätä ihan illassa läpi luveta:)
hyvää alkanutta viikkoa!!
-värkkäri
Kaunis kiitos, värkkäri! :) Toivottavasti löydät blogistani mieleistä luettavaa. Käy myös kurkkaamassa Facebook-sivuani ja Instagramin kuvia. Löydät niistä välilehdet viimeisimmän blogitekstin yläpuolelta.
VastaaPoista