torstai 8. tammikuuta 2015

Pienellä vaivalla ja rahalla

Opinahjomme nuorisopuolen viherartesaaniopiskelijat olivat kunnostaneet ja stailanneet vihertuotesuunnitteluluokan ennen joulua - sananmukaisesti lattiasta kattoon.

Oli ilo astua luokkaan eilen, ensimmäisenä koulupäivänä, ja panna merkille, miten pienellä vaivalla ja rahalla voi esimerkiksi rakentaa matalan hyllykön eurolavasta. Se soveltuu niin pihalle, parvekkeelle kuin sisällekin. Lopputulos vaatii vain hieman kekseliäisyyttä ja viitseliäisyyttä.
Eurolavasta tehty hylly lepää uusitun lattian päällä.
Eurolavan tuunaamisesta löydät lisää vinkkejä esimerkiksi Natalian Sisustus-blogista (Kotivinkki).

Matalan eurolavahyllykön voi yhdistää seinähyllyyn, kuten luokassa oli tehty. Puutöitä hieman kokeilleena arvelin, että voisin itsekin selvitä sellaisen väkertämisestä (tosin vain omaan, ei sentään asiakkaan käyttöön). Hyllyyn voi sijoitella esimerkiksi yrtti- tai kesäkukkaruukkuja. Luokan hyllyn  lasipurkeissa oli erilaisia kivinäytteitä.
Tilanjakajaksi luokkaan oli tehty vihreä kuvaseinä. Samansävyiset kukka- ja kiviasetelmakuvat oli liimattu kapalevyihin ja sidottu toisiinsa kiinnikkein. Näyttävän ja harmonisen näköinen kokonaisuus!
En malta vielä lopuksi olla laittamatta kuvaa eiliseltä koulumatkalta, jolloin lämpötila oli vielä hieman nollan alapuolella ja aurinkokin paistoi.
 
Avovedessä pärskivien sorsien ja ohuesta jäästä pilkottavien osmankäämien lisäksi näen kuvassa aavistuksen lähestyvästä keväästä. Näetkö sinäkin?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti