Panin viime viikolla pari vähän tummunutta banaania kokonaisina pakastimeen, kuorineen päivineen. Tänä aamuna tein smoothien, johon halusin kokeilla pakastebanaania.
Otin tummaksi jäätyneen banaanin pakkasesta, ja annoin sen olla huoneenlämmössä noin 10 minuuttia. Sen jälkeen pilkoin sen palasiksi, joista leikkasin kuoret irti pienellä veitsellä.
Edessä pakastimessa tummunut banaani. Kuoret irtosivat palasista helposti pienen veitsen avulla. |
Smoothieen laitoin banaanin lisäksi noin neljänneksen Piel de sapo -melonista, 10 senttiä kurkkua, yhden verigreipin ja noin ruokalusikallisen Alpro Natural Kookoksella -kasvipohjaista jugurttia. Taas uudenlainen sekoitus, joka maistui mukavan raikkaalle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti