lauantai 19. joulukuuta 2015

Hermot pinteestä

Olen tehnyt jouluvalmisteluja jo tovin aikaa, sillä tiesin odottaa lähestyvää ranneleikkausta. Nyt on sitten rannehermoni vapautettu ikävästä pinteestä, ja on toipumisen aika. Komea tuppo koristaa kättäni pari päivää, mutta sen jälkeen leikkaushaavaa suojaa vain haavalappu.
Lääkärin ohjeen mukaan kättä saa alkaa käyttää vähitellen kevyissä askareissa. Sitä en kyllä aio paljastaa kotijoukoille, sillä ahertakoot he puolestaan jouluvalmistelujen kimpussa.

Minä nautin sillä aikaa suklaakonvehdeista, joita vanhin tyttäreni ja kaverinsa kiikuttivat minulle ennen leikkausta.
Ei tämä tuppo kuitenkaan estä lunastamasta lupaustani. Lupasin tehdä postauksen Madeiran pääkaupungin, Funchalin tilateoksista.

Kävimme mieheni kanssa yhtenä iltana päivällisellä Funchalin vanhassa kaupungissa. Kohteenamme oli Restaurante Arsénio´s, joka tunnetaan hyvänä fado-musiikin paikkana. Ruoka oli maukasta ja musiikki erinomaista, joten voin suositella paikkaa lämpimästi muillekin.
 
 
Kävellessämme takaisin hotellille, huomasimme kaupunginosan koristellut ovet, seinät tai ikkunat. Parin päivän päästä tulimme takaisin valoisaan aikaan kuvaamaan tilateoksia, joista kuvasatoa alla.
 
Idea oli hauska, värikäs ja katukuvaa piristävä! Ovien rakenteet, kuten kahvat, ikkunat ja postilaatikot, oli hyödynnetty taitavasti osana teosta.
  
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
  
  
 
 
 
 
 
 
 

Tässä vielä linkit aikaisempiin Madeira-postauksiini:

Vihreällä saarella: luonnon puutarha
Vihreällä saarella: jylhä luonto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti