tiistai 8. maaliskuuta 2016

Kuvauksellista

Kamera kulkee nykyään mukanani lähes aina - ja varsinkin, jos on tiedossa mielenkiintoista, tavallisuudesta poikkeavaa tai muuten vaan silmiä hivelevää kuvattavaa.
Kuvaajana taidan kiinnittää huomiota asioihin, jotka monilta jäävät huomiotta - tai ainakin kuvaamatta. Osittain syynä on varmasti viherrakentaja-artesaanikoulutukseni, jonka myötä maailmaa alkoi havainnoida hieman eri perspektiivistä. Näistä esimerkkinä erilaiset kivityöt.

Lisäksi on asioita, jotka jostakin kumman syystä sykähdyttävät, kuten erilaiset penkit ja aidat. Luonnossa liikkuessa törmää myös koko joukkoon erilaisia ihanuuksia tai jopa kummallisuuksia, jotka ovat joko ihmisten tekemiä tai luonnon muokkaamia. Väreistä en myöskään näytä koskaan saavan kyllikseni.

Jokaisella meistä on mieltymyksemme, ja kaikki iloa tuottavat havainnot ovat vertaansa vailla. Onneksi on kamera, jolla ne voi ikuistaa muistojen albumiin.

Tässä hyvin pieni kuvaotanta vuosien varrelta. Kesä alkaa olla jo kovasti mielessä, joten siitä johtuen valikoimani kuvat näyttävät painottuvan kesäajan kuviin.

Varsinaiset kukkakuvat puuttuvat, sillä niitä alkaa olla jo varmasti satoja. Ehkä kokoan niistä vielä oman kuvakoosteen.
 

 
 
 

2 kommenttia:

  1. No nyt on oikein kunnon kuvallinen pläjäys mielenkiintoisista kaupunkitiloista! Minulla on vähän sama juttu, kannan kameraan aika usein mukana ja kuvaan pieniä juttuja muistiin myös puhelimella ja joskus instagramiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niin on kunnon kuvapläjäys (ja satoja on vielä julkaisematta)! :D On se hyvä, että tuossa puhelimessakin on nykyään kamera. Koskaan ei voi tietää, mihin mielenkiintoiseen matkallaan törmää.

      Poista