torstai 2. tammikuuta 2014

Osuvia osumia

Osuvia osumia menneisyydestä ja sopivasti tähän elämäntilanteeseen, totesin tässä taannoin. Kerronpa niistä nyt lyhyesti.

Miete ystävältä


Opiskeluni olivat jo olleet hyvän matkaa käynnissä, kun eräänä päivänä satuin tarkemmin vilkaisemaan jääkaappimme ovea. Ovessa, nenäni korkeudella on mietemagneetti, jonka olin saanut viime vuonna edesmenneeltä työkaveri-ystävältäni vuonna 2011. Siinä lukee:

Joka tänään istuttaa puutarhan,
istuttaa huomisen onnen.

I dig gardening


Toinen osuva osuma liittyy blogini symboli-tätiin, joka saa aina hymyn huulilleni. Sen olin saanut joskus 2000-luvun alkupuolella anopiltani, joka usein yllätti minut pyllistelemässä puutarhassamme. Kuva kertokoon puolestaan. Sen nimi on I dig gardening.

 
 

 

 


2 kommenttia:

  1. Hienoa, että olet aloittanut bloggaajana. Osuvat osumat elämässäsi antavat varmasti voimaa ja virtaa valitsemallesi uudelle uralle. Unelmat kannattaa toteuttaa todellakin nyt eikä sitku.

    VastaaPoista
  2. Lämmin kiitos kommentistasi! Unelma antoi hieman odottaa, mutta nyt kohdalla on se "nytku"-hetki. Voimaa ja virtaa tuntuu poikivan kuin itsestään. Toivonkin, että saan blogini kautta välitettyä sitä muillekin.

    VastaaPoista