sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Kenkälaatikko

Nyt on valmis, puhtoisen valkoinen tuulikaappi ja mieleinen kenkien säilytysratkaisu. Ei enää kenkätelineen epämääräistä kenkäkasaa, telineen alle läjäytynyttä kivituhkaa tai telineen likaista taustaseinää.
Halusin löytää kenkien säilytykseen ratkaisun, jonka vuoksi ei tarvitse lähteä ostoksille. Eli kierrätysmeiningillä mentiin. Muutaman kerran piti päätä raapia, mutta lähtihän se idea lopulta syntymään.

Saunan pesuhuoneesta löytyi lähes toimettomana ollut puulaatikko, vaatekaapista siihen sopiva pieni kenkäteline ja laatikon pohjalle vanha kumipohjainen kynnysmatto. Syntyi kenkälaatikko, joka toimii samalla tuulikaapin istuimena.
Onko joku sanonut, miten päin kenkätelinettä täytyy pitää? Meillä sitä pidetään nyt kyljellään - ja hyvin näyttää palvelevan tarkoitustaan.
Kengät, jotka eivät mahdu laatikkoon , säilytetään tuulikaapin ulkopuolisessa vaatekaapissa, kuten tähänkin asti. Ja voin vannoa, että naisvaltaisessa taloudessa niitä riittää.

Löytyisikö tästä ratkaisu sinullekin?

4 kommenttia:

  1. Aivan loistava keksintö! Ja niin raikkaalta näyttää uusi Kookoshuone!
    Well done =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Pi Halla. Tyytyväinen lopputulokseen olin itsekin, ja myös siihen, että välillä tuolla pääkopassa syntyy luoviakin ajatuksia. ;)

      Poista
    2. Tekijältä syntyy, kun tarve tulee, niin löytyy aineet. Mikä parasta ei maksanut mitään. Laatikko sai tehtävän. Pääsi esille koska nyt sitä kelpaa näyttää miten hyvä kenkien säilytys paikka siitä tuli.

      Poista
    3. Kyllä, hyvä tuli. Olen ollut tyytyväinen, myönnettäköön.

      Poista