lauantai 21. maaliskuuta 2015

Oivalluksia

Piipahdimme eilen Tallinnassa, jossa kävimme maistelemassa ihania herkkuja Ravintola Kohvik MOONissa. Suosittelen paikkaa kaikille, jotka arvostavat maukkaita makuja!
Ruokaa odotellessamme ihastelin, kuinka pienillä oivalluksilla voi antaa vanhoille tavaroille uuden elämän. Katsopa, millaiset lamput tätä ravintolaa valaisivat! Yksilölliset, vanhat kahvikupit koristivat lampun valkoista kehikkoa.
Nämä ikkunalaudan puiset kynttilänjalat käytiin siinä istuessamme vaihtamassa keväisiin kukkasipulivateihin. Ehdin onneksi ottaa niistä valokuvan. Mielestäni kynttiläjalkojen ympärille kietaistu pitsikoriste oli hauska idea.
Vaan osataan sitä lähipiirissäkin kierrättää. Äitini ilahdutti jouluna antamalla perheensä naisväelle  "tuoksupussukoita". Materiaalina oli vanha lakanapitsi, joka oli ollut mummoni lakanoiden koristeena vuosikymmeniä sitten.
Äitini ei ollut raaskinut heittää pitsiä pois, joten hän ideoi sille uuden käyttötarkoituksen. Pienellä tuunauksella syntyi pussukka, jonka sisään hän sujautti hyvälle tuoksuvan saippuan. Ja tämä pussukka tuoksuu edelleen!

Kohvik MOON

6 kommenttia:

  1. Useamman kerran käyty Kohvik MOONissa ja koskaan ei ole petytty. Hyvää ruokaa miellyttävässä miljöössä ja ystävällinen henkilökunta.

    Kiva idea vanhojen pitsien uusiokäytölle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin kävin jo kolmannen kerran, eikä ole tarvinnut pettyä koskaan. Hintakin on kohdillaan!

      Poista
  2. Ajatella, en ole VIELÄKÄÄN koskaan käynyt Tallinnassa. Mutta sitten KUN sinne vihdoin menen, piipahdan tuollakin ;)
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hätää! Kyllä sinne ehtii vielä. Kiva ja kaunis kaupunki. Paljon kaunista nähtävää. ; )

      Poista
  3. Samatpa on puuhat täälläkin. Tuli niin mieleen omat puutarhuriksi opiskeluajat Lepaalla noita omenapuunleikkaus kuvia katsellessa. Kun kerran puutarha-alalle alkaa, niin irti ei taida päästä koko elinaikana. Että tervetuloa vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marketta! Kun tälle puuhalle antaa pikkusormen, se näyttää saman tien vievän koko käden. ; ) Lepaan opinnoista olen kuullut vain hyvää.

      Poista