maanantai 2. kesäkuuta 2014

Action!

Ensimmäinen työssäoppimispäivä takana! Olen hengissä, joskin takki tyhjänä.

Puutarhuri-Ulla otti minut aamusta kotiportilta kyytiin ja vierihoitoonsa. Sääkin antoi lupauksen odottaa jotakin hyvää, sillä aurinko paistoi monen harmaan päivän jälkeen.

Action - ja homma lähti pyörimään!

Aamupäivä meni perehdytyksessä, varastoon tutustumisessa sekä työvaatteiden, kypärän ym. suojavälineiden hankinnassa.
Housut ja takit näyttivät lohduttoman isoilta, joten pienemmät koot tilaukseen. Siihen asti pitää tulla toimeen koululta lainassa olevissa työvaatteissa.

Lisäksi ehdimme pyörähtää Sortti-asemalle viemään eri pihoilta kertyneitä puutarhajätteitä, joita oli pakettiautollinen. Näin saimme tilaa uudelle lastille.

Tukkutorilta Sörnäisistä kävimme hakemassa kasan kesäkukkamultaa ja kesäkukkia. Olimmehan lounaan jälkeen matkalla ensimmäiseen työkohteeseeni!
Multalasti valmiina kuljetukseen!
Kukkatukussa olisi voinut viihtyä pidempäänkin.
Ajoimme helsinkiläisen kerrostalon upealle sisäpihalle istuttamaan kesäkukkia, siivoamaan rikkaruohoja ja leikkaamaan huonot kasvien oksat pois. Kadulta en olisi arvannut, millainen maailma portin takaa aukeaa! Kauniita istutuksia ja hiljaisuus, vaikka lähellä oli vilkkaita katuja.
Tässä yksi valitsemistamme kesäkukista. Uusi tuttavuuteni: nukenkaulus - soma kuin mikä!
Huomenna suuntana heti aamusta uusi kohde ja uusi työpari. Työvuorolistassa sanotaan, että odotettavissa olisi ainakin reunakivien ja siirtonurmen asennusta. Sinne siis!

4 kommenttia:

  1. Siitä se lähtee. Liikkuva työ ja koko kesä ulkona, kuulostaa hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä se lähti, ja vauhdikkaasti lähtikin - heti tositoimiin. Hyvä niin, sillä se on paras tapa opetella uutta.

      Poista
  2. Kyllä tulee uusia haasteita, mutta myös uusia ihmissuhteita, joka on hyvä asia. Näin ei tarvitse sanoa omalle minulle, että huomenta kaunis aamu vaikka vettä tulisi taivaan täydeltä. Tämän kertoi eräs kiva ihminen.

    VastaaPoista
  3. Uudet haasteet ja uudet ihmissuhteet - ei ihan huono cocktail. =)

    VastaaPoista